CLIENTES - ACCESO PRIVADO    Suscribirse a nuestras novedades (RSS)        
 
BÚSQUEDA:        Buscar
Libros nacionales y extranjeros para bibliotecas,
 
 
Búsqueda avanzada
Libros nacionales y extranjeros para bibliotecas, escuelas, universidades, librerías
     
         
  Arte
Astronomía
Botánica
Ciencia y conocimiento
Ciencias aplicadas / tecnología
Ciencias biológicas
Ciencias sociales
Economía
Filosofía
Física
Generalidades
Geografía
Geología
Historia
Infantil / juvenil
Informática
Ingeniería
Lingüística / filología
Literatura
Matemáticas
Material complementario
Medicina
Ocio
Paleontología / fósiles
Química
Religión y teología
Zoología
   
   
 
   
Los Andes Libros s.l. + 34 935 00 39 13
C/ Andalusia, 3 Local 5 - 08014 Barcelona
 
Bioquímica
Stryer
Bioquímica
ean9788429176018
temáticaBIOQUÍMICA
edición
año Publicación2008
idiomaCATALÁN
editorialREVERTÉ, SA EDITORIAL
páginas1026
medidas28 CM
formatoCARTONÉ


91,00 €


   PEDIR
 
NOVEDAD
 Stock dispobible
 
Últimas novedades
bioquímica
Èmfasi en la importància fisiològica. En aquesta sisena edició volem subratllar el fet que la comprensió de les rutes bioquímiques és el fonament de la comprensió dels sistemes biològics.

Una perspectiva molecular evolutiva. A mesura que l’anàlisi de les seqüències esdevé més important, el camp de la bioquímica s’està desplaçant des d’una ciència feta quasi completament al laboratori cap a una altra que es pot explorar amb ordinadors, fent ús de la informació obtinguda de la genòmica i la proteòmica. Aquest canvi és present en aquesta edició, i es pot observar clarament al capítol 6 ’Evolució i bioinformàtica’, on es desenvolupen les bases conceptuals de la comparació de les seqüències de les proteïnes i dels àcids nucleics. La comparació de proteïnes és ben present al llarg de tot el llibre, especialment per a aclarir les relacions entre estructura i funció.

Capítols nous. Dos capítols nous ( Cap. 7 L’hemoglobina: retrat d’una proteïna en acció; Cap. 35: El desenvolupament de fàrmacs) il.lustren la relació entre estructura i funció mitjançant un exemple clàssic i un de contemporani.

Noves aplicacions clíniques. Hem afegit una sèrie de nous exemples procedents de la ciència mèdica a l’abundant selecció d’exemples que ja hi havia a l’anterior edició.

Avenços recents. En la sisena edició hem dut a terme una actualització a fons, i hem inclòs nous tractaments dels avenços recents.

Visualització de l’estructura molecular. La sisena edició inclou noves eines per a ajudar els estudiants a llegir i a entendre les estructures moleculars.

Problemes al final dels capítols. A més dels problemes generals, els problemes al final dels capítols es divideixen en tres categories per a fomentar el desenvolupament de capacitats específiques: Problemes sobre mecanismes, problemes d’interpretació de dades, problemes d’integració de conceptes.

Recursos multimedia y complements.

Finançat per UE